G

 

putovanje info

 

 

PUTOVANjE INFO

 

 

 INFO

 

PUTOVANjE

Sa ovakvim osobama ne krećite na put

Pazite s kim putujete,

da vam odmor ne bi postao nezaboravan,

ali ne zbog lijepih uspomena.

Odabranog saputnika možete da testirate na jednodnevnom izletu prije dužeg putovanja, a možete i samo da provjerite spada li u neku od navedenih kategorija.

1. Stipsa ili rasipnik

Želite da iznajmite automobil i istražite sve čari zemlje u kojoj ste, ali prijatelj, nakon što to već uradite, odbija da plati svoj dio pod izgovorom da je to bilo nepotrebno i da je to ionako bila vaša ideja. Ista stvar se događa s nekim ko rasipa novac, pa kasnije pozajmljuje od vas.

2. Paničar

Svi smo imali barem jednog kolegu sa fakulteta ili škole, koji se tresao prije svakog ispita i paničio da neće da proloži. Sada ga zamislite u drugom okruženju. U nepoznatoj zemlji, zagubio se u nekoj ulici, skrenuo mimo planirane rute, a vi ste sa njim. S takvim sigurno ne želite da provedete odmor.

3. Kućni tip

Jedina stvar gora od putovanja sa paničarem jeste put s nekim ko bi radije vrijeme provodio pred TV-om, a ne u istraživanju grada.

4. Ljubitelj alkohola

Prijatelj koji se napije već ujutro i nije u stanju da se vrati u hotel možda i nije najbolji izbor za suputnika. Posljednja stvar koju želite da radite jeste da trpite nedolično ponašanje vašeg prijatelja dok ste u inostranstvu.

5. U ozbiljnoj vezi

Samo zato što je neko u ozbiljnoj vezi ne znači da neće biti zabavan na putovanju, ali, budimo realni, većina njih neće. Ne želite da provodite većinu dana slušajući telefonske razgovore golupčića.

- Znači najbolje sam jer nema toga koji nije bar jedno od pobrojanog.

izvor: cdm.me ›››

 

G

 

putovanje info

 

 

PUTOVANjE INFO

Biće da nijesam dobro informisan.

Vjerovatno je do mene a ne do njih.

To je sramota moja što nijesam znao tu informaciju.

putovanje info

 

G