G

 

oŃi video

 

 

Alex Jones ›››

VIDEO

EUGENIKA OŃI“-h ‘NAUKA’›››

Informacije koje će te vidjeti i čuti u ovom će vjerovatno biti najvažnije u vašem životu. to vam mogu reći bez ustezanja. I ja vas preklinjem, za vašu dobrobit i vaše porodice, za sve nas, da uzmete bilješke, da provjerite dokumente i članke koje ćemo vam pokazati, da sebi dokažete da vam govorimo Istinu. 

izvor: infowars.com ›››

 

G

G

 

oŃi video

 

Jovanka Jolić ›››

VIDEO

SUDBINA CRNOG PLEMSTVA: ›››

Već hiljadu godina smo u sukobu sa reptilima i magovima sa Atlantide!

Gost na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" bila je Jovanka Jolić, stručnjak za konspirologiju i politički aktivista. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

izvor: nauka i misterije balkan ›››

 

G

 

oŃi video

 

Marina Živković ›››

VIDEO

ISPOVEST ŠAMANKE:

Nevidljivi svet je prepun reptila i vanzemaljaca, moramo sačuvati našu dušu! ›››

Gost na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" bila je Marina Živković, jedna od omiljenih pevačica u Srbiji koja je devedesetih ređala hitove , a nakon što je snimila pet muzičkih albuma odlučila je da stavi tačku na muzičku karijeru i posveti se potpuno drugom zanimanju. Kako je nije bilo dugo na javnoj sceni, spekulisalo se mnogo. Počevši od toga da je postala beli mag i iscelitelj, do glasina da je promenila veru, ali i ime. Odlučila je da živi sa dušom i zato je postala šaman. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama. 

izvor: nauka i misterije balkan ›››

G

 

oŃi video

 

Max Igan ›››

VIDEO

„OŃI“ žele da ih mrzite. ›››

Ovo je deo skrivenog znanja koje čuvaju tajne organizacije. Mržnja je veoma loša stvar. Iako je teško, ne smete sebi dozvoliti da upadnete u tu njihovu zamku

izvor: the coon ›››

G

 

oŃi video 

 

 

VIDEO

Da li je KRALJICA Engleske KANIBAL?! ›››

Postoje mnoge priče kako bogati uticajni ljudi koriste svoj položaj i moć kako bi sebi produžili život. Da li u tome ima istine ne znam, ali očigledno je da nešto postoji čim se o tome toliko priča.

izvor: gilgameš ›››

 

G

 

oŃi video 

 

Crni papa

VIDEO

Superiorni general Jezuita ! Vladar sveta i svih tajnih službi! ›››

Iza pape, obučenog u belo, stoji pravi vrhovni poglavar i Vatikana, i katoličke crkve, i Iluminata, i Masona, i CIA-e, FBI-a…! To je Crni papa…?! On je najmoćniji čovek na Zemlji! On kontroliše bankarski sistem, slobodno zidarstvo te tajne službe!

Crni papa je Predsednik sveta!

Jezuiti i Crni papa žive za jedno, a to je NOVI SVETSKI POREDAK i vladavina svetom - JEDNA RELIGIJA!

Ko je CRNI PAPA!!!???

 izvor: lice balkana ›››

 

G

 

„oŃi“ video

 

 

„OŃI“ VIDEO

 

Prvi video je nastao kao šala, bez ikakve namjere ili cilja.

 

„oŃi“ video

 

G