G

 

autor video 007 ›››

 

Velimir Abramović

Postoji mnogo paralelnih svetova s moćnim civilizacijama!

Gost emisije "Intervju" bio je Velimir Abramović, istinski naučnik i mislilac kakav se retko sreće, ali i najveći živi stručnjak za delo Nikole Tesle. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

izvor: balkan info ›››

G

 

autor video 006 ›››

 

Velimir Abramović i Miloš Dimitrijević

Ne dozvoljavaju nam da znamo istinu!

Gosti emisije "Aktuelno" bili su doktor nauka iz oblasti filozofije nauke Velimir Abramović i doktor iz oblasti hermetičke astrologije prof. dr Miloš Dimitrijević. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

izvor: balkan info ›››

G

 

autor video 005 ›››

 

Velimir Abramović

 Kod nas se koristi HARP i to utiče na naše raspoloženje i mozak!

Gost emisije “Bez ustručavanja” bio je filozof i veliki poznavalac lika i dela našeg najvećeg naučnika Nikole Tesle, dr Velimir Abramović. Na početku izlaganja, gost je govorio o Teslinim metodama koje je koristio u svom procesu ozdravljenja, budući da 38 godina kako je rekao nije posećivao lekare, ali ga je poslednji susret sa bolešću približio nekim drugim dimenzijama. Dr Abramović je izneo svoja tumačenja o pravom datumu rođenja Nikole Tesle, budući da se dva datuma pominju u spisima, zatim je govorio o članovima porodice koji su po mnogo čemu bili posebni, a koliko su bili uticajni na stasavanje Nikole Tesle. Abramović je u emisiji otkrio da je malo nedostajalo da Nikola Tesla umesto u Ameriku, ode u Rusiju, govorio otvoreno o saradnji sa svojim savremenicima, ali i o mogućim opasnim diverzijama koje su uticale na razvoj Nikole Tesle kao naučnika, ali i o tome koliko je bio iznad svih drugih koji su pokupili priznanja umesto njega za zasluge. U kojim situacijama je Nikola Tesla pokraden, koliko je i tada bilo opasno delovati, zbog čega su se za njegove eksperimente interesovali Nemci, Britanci, Rusi ali i tajne službe i organizacije tih zemalja, saznaćete u emisiji. Abramović je otkrio detalje iz odnosa sa našim velikim naučnikom Milutinom Milankovićem, ali i vezama koje je imao sa  maticom. Pričom vodi kroz najvažnije eksperimente, patente i podseća na misterije koje se vezuju za eksploziju u Tunguziji i druge. Koliko je Nikola Tesla bio poseban, čovek van vremena, granica, toliko je i pažnje privlačio, pa se dr Velimir zadržao na detaljima pred kraj života Nikole Tesle u kojima smatra da je na njega pokušan atentat i da je on sam to znao. Koje sve nedoumice postoje za Teslinu smrt, šta se dešavalo tih dana u Njujorku, šta je nedostajalo od ličnih stvari, ali i zbog čega se DNK Nikole Tesle nalazi u Hrvatskoj, samo su neki od odgovora koje možete čuti u emisiji. Koliko i kojih dokumenata, spisa, nacrta nedostaje, zbog čega nema audio-vizuelnih zapisa našeg naučnika, gde se čuvaju neki od sačuvanih stvari, a gde se nalazi ostatak, ali i kako se odnosimo prema nasleđu koje nam je ostavio veliki Nikola Tesla, teme su za sam kraj emisije “Bez ustručavanja”.

izvor: bez cenzure ›››

 

G

 

autor video 004 ›››

 

Velimir Abramović

Bajden i Putin su marionete ezoterijskih tajnih društava!

Gost emisije "Intervju" bio je Velimir Abramović, istinski naučnik i mislilac kakav se retko sreće, ali i najveći živi stručnjak za delo Nikole Tesle. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

izvor: balkan info ›››

 

G

 

autor video 003 ›››

 

Velimir Abramović

NADAJMO SE da je ovo SAMO ŠALA!

U 61. podcastu Sa Sveučilišnim profesorom i publicistom dr. Abramovićem istražujemo što se zbiva i krije iza kulisa globalnih igara i šire.

izvor: fakat podcast ›››

 

G

G

G