G

 

agenda 2030 video

 

 

Biljana Đorović ›››

 

VIDEO

Sva dešavanja odvijaju se po agendi novog svetskog poretka! ›››

Gost emisije "Intervju" bila je Biljana Đorović, novinarka i borac protiv globalizma. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

izvor: balkan info ›››

 

G

 

agenda 2030 video

 

Danny Jones ›››

VIDEO

Agenda UN 2030 ›››

Večeras ćemo razgovarati o korona virusu i UN agendi 2030. U mojoj ranijoj propovedi postavili smo pitanje da li je ovaj korona virus znak kraja sveta ono što su mi nekoliko puta pitali i ja sam na to odgovorio. Nisam mislio da je pandemija covida 19 jedna od pošasti ili pošasti navedenih među presudama u knjizi Otkrivenja, rekao sam da sam mislio da je koronavirus više kao vežba ili simulacija ili generalna proba za rešavanje grešaka da bi se sve nacije spremile za konačnu svetsku vladu.

izvor : sermonindex.net ›››

 

G

 

agenda 2030 video

 

Goran Božović ›››

VIDEO

SVE je bilo ISPLANIRANO od POČETKA Agenda 21 POČINJE. ›››

Svetski ekonomski forum održan u junu bio je ispunjen zanimljivim pojmom koji glasi " Veliki reset ". Govornici predlagali su da se trenutna situacija u svetu treba iskoristiti za resetovanje svetske ekonomije , ljudskih odnosa , protoka informacija i maltene svega što je postojalo.

izvor: fes tv ›››

G

 

agenda 2030 video

 

Joseph Nye ›››

VIDEO

Novi Svetski Poredak do 2030. godine!

Kraj Globalizma, rast Autoritarizma, rađanje Novog Sveta! ›››

Novi svetski poredak na pomolu je do početka 2030. godine! Da li je na pomolu kraj globalizma, rast autoritarizma i rađanje novog sveta!?

Džozef Naj, nekadašnji dekan fakulteta političkih nauka na Harvardu i visoki savetnik i zvaničnik zadužen za spoljnu politiku u administracijama više američkih predsednika, u autorskom tekstu za “Prodžekt sindikejt” navodi da nije moguće reći kako će budućnost izgledati i izvući samo jednu mogućnost.

Naj je opisao pet mogućih scenarija kako će se međunarodni odnosi razvijati posle pandemije koronavirusa.

izvor: lice balkana ›››

G

 

agenda 2030 video

 

Nemanja Blagojević ›››

VIDEO

PARAPSIHOLOŠKI UDAR ›››

 Istina o agendama moćnika, kontroli uma i okultnom uticaju na čovečanstvo!

Na YouTube kanalu "Nauka i Misterije Balkan" emitovali smo kratak dokumentarni film o agendama moćnika, kontroli uma i okultnom uticaju na čovečanstvo. Preporučujemo Vam da pogledate celu emisiju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

izvor: nauka i misterije balkan ›››

G

 

agenda 2030 video

 

Patrick Wood ›››

VIDEO

Globalna elita & Korona virus Coup D'état ››› 

U ovom intervjuu, Spiru se pridružuje Patrik Vud koji je vodeći i kritički stručnjak za održivi razvoj, zelenu ekonomiju, Agendu 21, Agendu 2030 i istorijsku tehnokratiju.  Spiro i Patrik Vud raspravljaju šta je tehnokratija, ko su tehnokrate i šta je njihov plan.  Njih dvoje takođe analiziraju kako su se društveni inženjeri pozicionirali da iskoriste ovu proizvedenu krizu kako bi sproveli svoju tehnokratsku agendu.

izvor: spiro ›››

G

 

agenda 2030 video

 

Saffhire Gimenez ›››

VIDEO

Trebali bi istražiti Agendu 21 / 30 ›››

Saffhire Gimenez poziva gradski odbor East Fishkill-a da istraži sve o UN Agendi 21, što je šira slika njihovog predloga Greenway Compact-a koji grad razmatra.

izvor: uncle mertie ›››

 

G

 

agenda 2030 video

 

 

 

VIDEO

NAŠA REALNOST ›››

Realnost društva u kojem živimo je velika količina tuge i jada! A najlakše je zatvoriti oči i pokriti uši, okrenuti glavu na drugu stranu i reći “ni meni nije lako”! Svi smo upoznati sa cijenom istine zato mnogi i biježe od nje, ne vidjevši da je došlo vrijeme da sami sebe zapitamo: Koja je cijena laži?

izvor: goouGu.mihailo

 

G

 

agenda 2030 video

 

 

AGENDA 2030 VIDEO

 

Prvi video je nastao kao šala, bez ikakve namjere ili cilja.

 

agenda 2030 video

 

G