G

 

agenda 2030 tekst

 

 

Mike Adams ›››

 

TEKST

 

Agenda 2030 recept za sreću

 

Dekodirana agenda Ujedinjenih nacija do 2030.

To je nacrt za globalno porobljavanje čovečanstva pod čizmom korporativnih gospodara.

 

Posle čitanja sledećeg teksta možete pomisliti da ste pročitali scenario za horor film. Čovek se zapita kakav um je vodio ljudsku ruku da napiše ovako nešto? Dekadencija kao model uspeha? Da li smo se vodilli pogrešnim načelima radeći na ličnom i opštem prosperitetu? Kako dalje? Ima li dalje?

 Pitanja na koja mora da odgovori svako za sebe. Ja vam samo prenosim tekst sa nemačkog portala koji vam može dati barem neke odgovore-ako ne orijentaciju.

 A neizbežno je i pitanje, kome je u interesu ono što nije u biti živog ljudskog bića? Da li su svi „pregaoci“ na tom projektu svjesni posledica za sebe i svoju djecu?

 Još 24.septembra 2015 je Michael Snyder objavio vrlo važan članak sa naslovom Agenda 2030: This Month The UN Launches A Blueprint For A New World Order With The Help Of The Pope

Članak govori o dokumentu Agenda 2030 ujedinjenih nacija i opisuje „nacrt“za takozvani „održivi razvoj“.

Dokument opisuje ništa manje od preuzimanja svih vlada na planeti. „Ciljevi“ ovog dokumenta nijesu ništa drugo do kodirane(prikrivene) riječi fašističke korporativne vlade koja će čovječanstvo držati zarobljeno u strahovitom stanju siromaštva dok će se najbogatije svetske korporacije poput Monsanta i DuPonta dalje bogatiti.(svi analitičari previdjaju da motiv naših porobljivača više nije novac već APSOLUTNA MOĆ)

Kako bih pomogao čovečanstvu u njegovom procesu buđenja, odlučio sam prevesti 17 najvažnijih tačaka ove Agende 2030, kako bi čitaoci širom svijeta mogli razumjeti šta ovaj dokument zapravo predviđa. Da biste razumeli ovaj prevod, morate razumjeti kako globalisti kriju svoje monopolističke planove iza „osjećanja(namjera) koja su dobra“.

Evo tih tačaka prevedenih jedna za drugom. Posebno obratite pažnju na činjenicu da dokument nigdje ne spominje „postizanje ljudskih sloboda“ kao jedan od njenih ciljeva, niti KAKO ovi ciljevi trebaju biti postignuti. Kao što ćete vidjeti, svaka tačka ove Agende Ujedinjenih nacija trebala bi se postići centralizovanom vladinom kontrolom i totalitarnim mjerama sličnim komunizmu.

 

 

 Prevod Agende 2030 Ujedinjenih nacija, „nacrt za svjetsku vladu

(kontrolisanu korporativnim interesima)“

 Cilj 1) Kraj siromaštva – okončavanje siromaštva u svim oblicima i svuda

 Prevod: Sve dovesti u zavisnost od državne pomoći, markica za hranu, socijalnu pomoć i milostinje, što će ih načiniti poslušnim robovima svjetske vlade. Nikada ne dozvoliti ljudima da imaju bolji život kroz društveni napredak. Umjesto toga, maltretirajte mase i učite ih da se totalno pokore vladi koja mjesečno obezbjeđje „džeparac“ za osnovna namirnice kao što su hrana i ljekovi. Ovo „okončanjem siromaštva“.

 Cilj 2) Osigurati ishranu – iskorijeniti glad, osigurati dovoljno hrane i bolju prehranu i promovisati održivu poljoprivredu

 Prevod: Prekriti planetu GMO proizvodima i Monsantovim patentiranim sjemenom, istovremeno povećavajući upotrebu smrtonosnih herbicida i opravdavajući to lažnom tvrdnjom o „povećanju proizvodnje“ usjeva. Razvijati genetski modifikovane biljke kako bi se podstakla proizvodnja određenih vitaminskih hemikalija bez upozoravanja na njihove dugoročne posledice na ekološki sistem i uništavanje biljaka genetskim manipulacijama.

 Cilj 3) Zdrav život za sve – osigurati zdrav život svim ljudima svih starosnih doba i promovisati njihovu dobrobit

 Prevod: Zahtijevati da se sva djeca i odrasli vakcinišu pod prisilom sa preko 100 supstanci, prijetiti roditeljima hapšenjem i zatvorom ako odbiju saradnju. Prisiljavanje djece i adolescenata na ozbiljnu upotrebu ljekova uvođenjenjem programa prevencije i „Screening”(preventivnih) pregleda. Nazovite to programima masovnog liječenja i „prevencije“ i tvrdite da tako poboljšavaju zdravlje građana.

 Cilj 4) Obrazovanje za sve – osigurati besplatno, pravedno i kvalitetno obrazovanje i promovisati mogućnosti za doživotno učenje za sve 

 Prevod: Pisanje lažne istoriografije i lošeg obrazovanja pod pojmom“zajedničko jezgro“ obrazovnih standarda koji proizvode poslušne radnike, a ne nezavisne mislioce. Nikada ne podučavajte ljude da nauče stvarnu istoriju, jer u suprotnom mogu prepoznati da ne žele da je ponove.

 Cilj 5) Rodna ravnopravnost – postići ravnopravnost polova i osnažiti sve žene i devojke na samoopredeljenje

 Prevod: Kriminalizovati hrišćanstvo, marginaliziovati heteroseksualnost, demoniziovati muškarce i svuda promovisati LGBT agendu. Pravi cilj nikada nije „rodna ravnopravnost“, već marginalizacija i sramoćenje svih onih koji uzdižu muške karakteristike. Krajnji je cilj feminizacija društva, što stvara rašireno prihvaćanje „nježne poslušnosti“ zajedno sa samouništavajućim idejama zajedništva i „dijeljenja“ svega. Budući da samo muška energija ima snagu da se podigne protiv ugnjetavanja i borbe za ljudska prava, suzbijanje muške energije je ključ za održavanje populacije u stanju večnog trpljenja.

  Cilj 6) Voda i sanitarna zaštita za sve – Osigurati dostupnost i održivo upravljanje vodom i sanitarnu zaštitu za sve

 Prevod: Omogućiti moćnim korporacijama da preuzmu kontrolu nad svetskim vodosnabdevanjem da bi mogle naplaćivati monopolističke cene kako bi „izgradile novu vodovodnu infrastrukturu“ koja „osigurava obezbeđenost.“

 Cilj 7) Održiva i moderna energija za sve – Osigurati pristup pristupačnoj, pouzdanoj, održivoj i savremenoj energiji za sve

 Prevod: Kaznite upotrebu uglja, plina i nafte, dok na propast osuđena subvencioniranja za „zelenu“ energiju usmerite ka besmislenim startup firmama koje vode prijatelji iz Bele kuće, koje će sve bankrotirati najkasnije za pet godina. Zeleni „startapovi“ omogućavaju impresivne govore i izveštaje u medijima, ali pošto te kompanije vode korumpirani idioti, a ne sposobni preduzetnici, uvek bankrotiraju. (A mediji se nadaju da se niko neće setiti fanfara s kojima su propratili njihovo osnivanje).

 Cilj 8) Održivi ekonomski rast i dostojan rad za sve – trajan, koristan za široke mase, održiv ekonomski rast, potpuno i produktivno zapošljavanje i pristojan rad za sve

 Prevod: Regulišite postojanje malih preduzeća s minimalnim platama koje su propisale vlade i koje dovode čitave industrije do bankrota. Prisiljavanje poslodavaca da zadrže stope propisane zaposlenosti osoba iz LGBT populacije i istovremeno propisivanje kolektivnih ugovora za različite grupe u okviru centralne ekonomije planiranja koju diktira vlada. Uništiti ekonomiju slobodnog tržišta i uskratiti onim kompanijama koje se ne pridržavaju vladinih propisa potrebne dozvole i licence.

 Cilj 9) Otporna infrastruktura i trajna industrijalizacija – izgraditi otpornu infrastrukturu, promovisati široku i održivu industrijalizaciju i podržati inovacije.

 Prevod: Dovesti nacije do izuzetno visoke zaduženosti prema Svetskoj banci trošeći kreditna sredstva za zapošljavanje korumpiranih američkih kompanija koje grade ogromne infrastrukturne projekte koji drže zemlje u razvoju zarobljene u beskrajnoj spirali duga. Pročitajte knjigu „Bekenntnisse eines Economic Hit Man” (ispovesti ekonomskog ubice) Johna Perkinsa da biste razumeli detalje kako se ovaj plan nebrojeno puta ponovio u posljednjih nekoliko decenija.

 Cilj 10) Smanjiti nejednakost – Smanjiti nejednakost u zemljama i između njih

 Prevod: Kaznite bogate, preduzetnike i inovatore i oduzmite gotovo sav profit onima koji se ističu posebnim radom. Raspodijelite zaplijenjeno bogatstvo masi neradnih ljudskih parazita koji se hrane produktivnom ekonomijom, ali ne rade ništa za to … i istaknite slogan „jednakost“!

 Cilj 11) Održivi gradovi i naselja – Napraviti gradove i naselja nezavisnim, sigurnim, otpornim i održivim

 Prevod: Zabraniti svako posjedovanje oružja kod privatnih osoba i dati oružje u ruke poslušnih vladinih službenika koji vladaju nenaoružanom, porobljenom klasom osiromašenih radnika. Kriminaliziovati život u većini ruralnih područja osnivanjem „prirodnih rezervata“ u stilu „Igara gladi“(holivudski film) ,za koje će vlada tvrditi da pripadaju „narodu“, iako niko tamo ne sme da živi. Prisilite sve na život u gusto naseljene, strogo kontrolisane gradove, gde se svakodnevno nadgledaju i izlažu manipulaciji jednostavnim sredstvima od strane vlade.

 Cilj 12) Održiva metoda potrošnje i proizvodnje – osigurati održive obrasce potrošnje i proizvodnje

 Prevod: Početi sa uvođenjem ​​kaznenih poreza na potrošnju fosilnih goriva i električne energije i prisiljavati ljude da žive u uslovima koji su sve sličniji onima u Trećem svetu pogoršavajući životni standard. Koristite kampanje socijalnog uticaja na televiziji, filmovima i društvenim medijima kako biste ljudima koji konzumiraju plin, vodu ili struju dali osjećaj krivice i uspostavili društveni konstrukt budala i čangrizala koji tužakaju komšije da bi dobili sitne beneficije.

 Cilj 13) Odmah preduzeti mjere za borbu protiv klimatskih promjena i njihovih uticaja

 Prevod: Odredite kvote za potrošnju energije za svakog pojedinca i počnite kažnjavati ili čak kriminalizovati „izbore životnog stila“ koji prelaze državne limite za potrošnju energije. Uspostavite totalni nadzor pojedinaca radi praćenja i izračunavanja njihove potrošnje energije. Kažnjavati vlasništvo nad privatnim vozilima i natjerati mase na korištenje javnog prevoza, gdje TSA sistemi i kamere za prepoznavanje lica mogu pratiti i zabeležiti kretanje svih u društvu, kao što pokazuje scena iz filma Minority Report.

 Cilj 14) Očuvanje i održivo korištenje okeana, mora i morskih resursa

 Prevod: Zabraniti ribolov na otvorenom moru, čim će se zalihe hrane dovesti u ekstremne nestašice i uzrokovati njihovo naglo poskupljenje, što će još više ljudi dovesti u ekonomski očaj. Kriminaliziovati rad privatnih ribarskih plovila i sve njihove aktivnosti na otvorenom moru staviti pod upravljanje centralne države. Dozvoliti povlašćenim fabrikama da se bave ribolovom na otvorenom moru (odluke donositi samo na osnovu visine donacija u izbornim kampanjama datih kompanija upućenih korumpiranim zakonodavacima).

 Cilj 15) Zaštita kopnenih ekosistema – zaštititi, obnoviti i obezbediti njihovu održivu upotrebu, održivo upravljanje šumama, boriti se protiv pustošenja, degradacije zemljišta i zaustaviti gubitak biološke raznolikosti

 Prevod: Uvesti Agendu 21, proterati ljude iz ruralnih oblasti u gradove pod nadzorom. Kriminalizovati vlasništvo nad privatnim zemljištem, uključujući farme i poljoprivredno zemljište. Uspostaviti strogu kontrolu nad celokupnom poljoprivredom preko korumpirane vlade, čiju politiku gotovo isključivo utvrđuje Monsanto i odobrava USDA (ministarstvo poljoprivrede SAD). Da biste kriminalizovali samostalnost i potpunu nezavisnost od vlade, zabranite peći na drva, sisteme za sakupljanje kišnice i domaće vrtlarstvo.

 Cilj 16) Mir, pravda i jake institucije. Podržavati mirna i sveobuhvatna društva za održivi razvoj, svim ljudima pružiti pristup pravdnom sistemu i izgraditi efikasne, odgovorne i sveobuhvatne institucije na svim nivoima 

 Prevod: Dodijeliti imunitet ilegalnim strancima i „zaštićenim“ manjinskim grupama da slobodno učestvuju u bilo kojoj ilegalnoj aktivnosti – uključujući otvoreni poziv za masovna ubistva policajaca – pošto su oni nova, zaštićena klasa društva. „Jake institucije“ su one kompanije koje zapošljavaju zaposlene iz LGBT zajednice ili iz grupacija koje subvencioniše vlada. Koristiti IRS (američka poreska služba) i ostale savezne agencije za selektivno svrgavanje nepopularnih grupa uz sankcionisnje i službeno uznemiravanje uz ignorisanje kriminalnih aktivnosti i favoriziranje preduzeća bliskih establišmentu.

 Cilj 17) Ojačati globalno partnerstvo i alate za njegovo sprovođenje

 Prevod: Donijeti globalne trgovinske propise koji su iznad nacionalnih zakona, a istovremeno dodijeliti puna imperijalistička ovlašćenja kompanijama kao što su Monsanto, Dow Chemical, RJ Reynolds, Coca-Cola i Merck. Usvojiti globalne trgovinske paktove koji zaobilaze nacionalno zakonodavstvo i poništavaju autorska prava kako bi se osiguralo da najmoćnije svjetske korporacije održavaju svoj potpuni monopol nad ljekovima, sjemenom, hemikalijama i tehnologijom. Nacionalne zakone staviti van snage i zahtijevati potpunu globalnu poslušnost trgovinskim ugovorima koje su pisale moćne korporacije i odobrile Ujedinjene nacije.

 Potpuno porobljavanje planeta do 2030. godine

 U objavljenom dokumentu Ujedinjenih nacija koji je gore naveden još piše: „Obavezujemo se na neumorno sprovođenje ove agende do 2030.“

 Oni koji su spremni pročitati ceo dokument i koji su u stanju shvatiti fraze i floskule namijenjene javnosti će odmah shvatiti da se ova UN Agenda nameće svim stanovnicim svijeta kroz prinudne mjere nacionalnih vlada. Nigdje u ovom dokumentu ne stoji da su prava pojedinaca zaštićena. Ne priznaje se ni postojanje ljudskih prava koja je naš Stvoritelj odobrio pojedincima. Čak i takozvana „Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima“ uskraćuje pojedincima pravo na samoodbranu, pravo na izbor medicinskih opcija i pravo na roditeljsku kontrolu nad sopstvenom djecom.

 Ove Ujedinjene nacije planiraju ništa drugo nego tiraniju širom svijeta koja porobljava cijelo čovječanstvo, pod motom „održivi razvoj“ i „pravda“.

 1984.(Orvel) je konačno stigao i do nas. A ovaj svijet se zapravo gradi pod varljivim transparentom „napretka“.

 07.06. 2020.    

izvor www.naturalnews.com ›››

G

 

agenda 2030 tekst

 

 

Nikola Malović ›››

 

 

TEKST

 

AGENDA 2030

Nakon što je rok za ispunjenje milenijumskih ciljeva istekao, bilo je potrebno brzo i promišljeno reagovati, u uslovima kada su klimatske promjene postale prijetnja koju treba spriječiti – kako bi se efikasnije nastavilo sa ostvarivanjem ciljeva održivog razvoja

 Uvod u tekst koji slijedi potreban je naprosto zbog forme, da bi slovna tekstura imala oko sebe okvir, kao što i čuvena Peraška torta oko sebe ima samo koru, a sastavljena je baš sva od fila.

Za razliku od preukusne Peraške torte, fil ovog teksta je u potpunosti otrovan.

Pazimo…

Mi ćemo stvoriti iluziju tako veliku da će većini izmaći percepciji. O onima koji će je vidjeti, misliće da su ludi.

Mi ćemo otrove proglasiti osvježavajućim pićima.

Mi ćemo monstrume učiniti slatkim igračkama za djecu.

Mi ćemo rite proglasiti modom.

Mi ćemo skrivenim porukama u crtanim filmovima huškati djecu na roditelje. Roditelji o tome neće imati pojma, jer će biti u stalnoj žurbi za sve slabije plaćenim poslom.

Mi ćemo održavati životni vijek kratkim, a pretvaraćemo se da radimo suprotno.

Mi ćemo ljudima nuditi ljekove, a u stvari ćemo im davati još više otrova. Ti će toksini biti skriveni u svemu što ih okružuje, u svemu što piju, jedu, udišu ili oblače.

Mi ćemo seksualizovati djecu već od obdaništa.

Mi ćemo stimulisati izdavačke kuće da objavljuju knjige koje će podučavati vaspitače kako da kvare djecu.

Mi ćemo otvarati škole i fakultete koji neće biti ni škole ni fakulteti.

Mi ćemo pojeftiniti diplome, i sve ćemo njihove vlasnike kupiti.

Mi ćemo ubijediti ljude da se biološki povežu sa kompjuterom. Učićemo da su transhumanizam i vještačka inteligencija budućnost. Nećemo reći da budućnost pripada nama, a da čipovanima njima pripada potčinjenost i ropstvo.

Mi ćemo početi rano: napašćemo djecu onim što najviše vole, slatkišima. Кada dijete šećerom ošteti zube, ispunićemo ih plombama čiji je sadržaj poguban po umove.

Mi ćemo stimulisati roditelje da djecu u pelenama drže što duže. Jer dok god je mali um u pelenama, on o sebi misli da je beba.

Mi ćemo nastojati da djeca što kasnije progovore.

Mi ćemo ih učiniti sporim, gojaznim, zbunjenim i depresivnim. Prići će k nama ne bi li našli pomoć. A mi im je dati nećemo.

Mi ćemo djecu ubijediti da je okej ako imaju dvoje tata ili dvojicu mama. Кritikovaćemo svakog ko kritikuje našu gramatiku. I nećemo na tome stati.

Mi ćemo, dok ne polude, kroz usta političara, medija i javnih ličnosti – učiti da je okej da djeca žive sa više istopolnih ili raznopolnih parova, te da prisustvuju igrama sa obnaženim odraslima.

Mi ćemo reklamirati novac i materijalna dobra, da se čovjek nikad ne poveže s Bogom u sebi, ili pak sa savješću. Ako ko odbije, da se strah upotrijebi kao oružje. To ne pomogne li, ubićemo, jebiga.

Mi ćemo sastavljati vlade i pravićemo opozicije. Posjedovaćemo obje strane.

Mi ćemo učiniti da se mrze međusobno i da mrze svoje susjede. Nahuškaćemo jedne na druge svaki put kad nam to bude odgovaralo.

Mi ćemo nastaviti da napredujemo od njihovih ratova i od njihovih smrti.

Mi ćemo postaviti najgore ljude na mjesto najboljih. Omrznućemo ljudima njihove rođene zemlje.

Mi ćemo ih voditi tako da misle kako oni sami sebe vode. Ukoliko ma kakva svjetlost zasija među njima, ugasićemo je. Ako ne ide ismijavanjem, onda smrću.

Mi ćemo ih stalno snimati. Svaki njihov klik biće nam vidljiv.

Mi ćemo im nuditi da se nečim opuste. Činićemo dostupnim alkohol, seks i drogu. Biće im dostupno sve što ih uništava.

Mi ćemo uvesti obaveznu vakcinaciju. I samo ćemo pojačavati broj obaveznih vakcina. Do kraja njihovih života.

Mi ćemo uvijek sakriti uzvišenu istinu po kojoj smo svi Jedno. Ovo nikada ne smiju znati. Uvijek moraju da misle kako nisu međusobno jednaki. Ako bi ikada saznali da svi zajedno mogu da nas pobijede, krenuli bi da nas svrgnu.

Mi ćemo im napisati zakone koji će im ukrasti i ono malo slobode što su mislili da imaju.

Mi ćemo koristiti naše medije, i naš poseban jezik.

Mi ćemo nazdravljati. Jer sve manje preostalih nema nikakve šanse.

*

Tekst što sam ga tek stilski uredio nema znanog nam autora.

Čak i da autor u jednini ne postoji, već samo tekst, veoma je rječit. Jer je opasno skrojen.

U nastavku slijedi takođe stilski uređen negativ gornjeg narativa, globalistički program pod naslovom Agenda 2030.

Svaka rečenica obećavaće bajku, a zapravo će imati značenjski pandan u gornjem dijelu teksta, kao odraz u ogledalu.

Slijedi novogovor. Zato,

Pazimo…

Nakon što je rok za ispunjenje milenijumskih ciljeva istekao, bilo je potrebno brzo i promišljeno reagovati, u uslovima kada su klimatske promjene postale prijetnja koju treba spriječiti – kako bi se efikasnije nastavilo sa ostvarivanjem ciljeva održivog razvoja.

U Njujorku je 2015. na sjednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija usvojena Agenda održivog razvoja 2015–2030. Agenda 2030 je logični nastavak milenijumskih ciljeva. Ona nije fokusirana samo na zemlje u razvoju već na sve države, jer je globalna saradnja neophodna da bi se ostvarili globalni ciljevi.

Nakon što su sve članice ratifikovale Agendu 2030, sada je na pojedinačnim državama da implementiraju ciljeve održivog razvoja u svoje politike.

Agenda 2030

Mi ćemo sve učiniti da napravimo svijet bez siromaštva. Bez gladi.

Mi ćemo donijeti zdravlje i blagostanje. Кvalitetno obrazovanje, rodnu ravnopravnost.

Mi ćemo učiniti pristupačnom čistu energiju, i čistu vodu, dostojanstven rad i ekonomski razvitak, smanjenje nejednakosti.

Mi ćemo graditi održive gradove i zajednice.

Mi ćemo očuvati vodeni svijet i klimu.

Mi ćemo obezbijediti snažne institucije, pravdu.

Mi ćemo donijeti mir čovječanstvu.

Mi ćemo, zato što mi ćemo, jer mi ćemo…

izvor: pečat.co.rs ›››

 

G

 

agenda 2030 tekst

 

 

AGENDA 2030 TEKST

 

I kako sad da bilo ko shvati ovaj tekst ozbiljno. Nikako.

Nije pisan sa ozbiljnim namerama. Pisan je sa dobrim namerama.

agenda 2030 tekst

G